HÖVELER - PUR.GASTRO / PRE OPTIMÁLNE TRÁVENIE CS
Kód: 11036-01
100+ Útulkom pomáhame
V našom projekte je zapojených viac ako 100 útulkov z celého Slovenska

73 808 Vyzbieraných EUR
Takúto skvelú sumu sa nám podarilo vyzbierať vďaka možnosti prispieť ešte 2 eurá k objednávke, každý mesiac inému útulku.

3 Útulky
Vďaka stavebnému materiálu, ktorý viete kúpiť cez náš eshop, sme pomohli budovať už tri útulky (ČSKP, KS Nová Baňa, OZ Dog Azyl)

10+ Patríme k vám
Keďže sme viac ako 10 rokov súčasťou ochrany zvierat, presne vieme, čo útulky potrebujú.
Podrobný popis
PUR.Gastro neobsahuje žiadne obilniny ani melasu a navyše je plne mineralizovaný a vitaminizovaný, čím podporuje vitalitu a výkonnosť koní vďaka presne zladenému zloženiu. Je vhodné používať ako pri existujúcich problémoch, tak aj ako prevenciu u citlivých koní.
- Prečo PUR.Gastro ? : ukľudnuje žalúdok, optimalizuje celkové trávenie, podporuje imunitný systém, zlepšuje prísun živín, podporuje výkon, neobsahuje sóju, obilniny ani melasu
- Kedy použiť PUR.Gastro ? : ako prevenciu pre zdravie žalúdku, u koní s citlivým tráviacim traktom, u koní, ktoré sú náchylné k nervozite, u koní s metabolickými problémami
- Zloženie: ľanové škrupiny, šupky zo slnečnicových semien, čakankové rezne, ľanové semienka, timotejka, hrachové vločky, ľanové výlisky, jablčné výlisky, uhličitan vápenatý, fosforečnan vápenatý, chlorid sodný, jadierka z hroznového vína ( múčka ), oxid horečnatý, beta glukány
-
Obsah škrobu: 10,2%
Obsah cukru: 2,9% - Odporúčané dávkovanie:
- 1. Počas citlivosti v žalúdku / črevách by sa mal PUR.Gastro používať ako jediné krmivo:
- Doporučené dávkovanie na 100kg živej hmotnosti: Ľahká práca 200g, Stredná práca 400g, Ťažká práca 600g
- 2. Pre preventívnu podporu žalúdku a čriev ako doplnok k stávajúcej dávke:
- 150g / 100kg živé hmotnosti denne
- 3. Ako doplnok pre podporu imunitného systému:
- 100g / 100kg živej hmotnosti denne
Dodatočné parametre
Kategória: | 1.Československý kastračný program |
---|---|
Hmotnosť: | 20 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.