Oblátky Manner s citrónovým krémom 400g

 
Novinka Zväčšiť
 

Výborná ovocná kombinácia citrónu a vaflí! Rovnako ako klasický výrobok spoločnosti Manner - oblátky Neapolitaner - sú i oblátky Manner s citronóvým krémom po celé desaťročia tradične obľúbené u mladej i staršej generácie!

Dostupnosť Na sklade u dodávateľa
Jednotková cena €1,35 / 100 g
Cena €4,49 bez DPH
€5,39    
Kód tovaru OB820720
Kategória Sušienky a oblátky
 

Výborná ovocná kombinácia citrónu a vaflí! Rovnako ako klasický výrobok spoločnosti Manner - oblátky Neapolitaner - sú i oblátky Manner s citronóvým krémom po celé desaťročia tradične obľúbené u mladej i staršej generácie! Päť vrstiev chrumkavých vaflí plnených sviežim, ovocným citrónovým krémom je zárukou jedinečného pôžitku. Balenie 400 g.

 

Alergény

Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Sójové bôby a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Orechy a výrobky z nich.

 

Meno alebo obchodné meno a adresa distribútora

Josef Manner & Comp. AG,Wilhelminenstrasse 6, 1171 Viedeň . Rakúsko

 

Krajina pôvodu

Rakúsko

 

Návod na použitie

Vhodné na priamu konzumáciu.

 

Názov potraviny

Manner napolitánky s citrónovým krémom 400 g

 

Netto množstvo

400 g

 

Osobité podmienky skladovania a/alebo použitia

Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.

 

Dátum minimálnej trvanlivosti spotreby

Minimálna trvanlivosť 3 mesiace.

 

Výživové údaje/jednotka

Priemerné výživové hodnoty: O 100 g Energia: 2.144 kJ/510 kcal Tuk: 26,2 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 22,4 g Sacharidy: 64,9 g z toho cukry: 43,9 g Bielkoviny: 3,2 g Soľ: 0,2 g

 

Zoznam zložiek

Chrumkavé oplátky plnené citrónovou náplňou (80%) • Zloženie: cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, rastlinné tuky (kokosový, palmový), glukózový sirup, sušená citrónová šťava (zodpovedá 1,6% citrónovej šťavy v kréme), prírodná citrónová aróma, kypriaca látka: hydrogénuhličitan sodný, emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN, soľ. MOŽE OBSAHOVAŤ STOPY ORECHOV A MLIEKA

Hmotnosť 0.4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: