Zlaté oblátky čokoládové 146g

 
 

Jemné oblátky OPAVIA s čokoládovou príchuťou.

Dostupnosť Na sklade u dodávateľa
Jednotková cena €1,06 / 100 g
Cena €1,29 bez DPH
€1,55    
Kód tovaru OB800411
Kategória Sušienky a oblátky
 

Jemné oblátky OPAVIA s čokoládovou príchuťou. Hmotnosť 146 g.

 

Alergény

PŠENIČNÁ múka, Sušená srvátka (z MLIEKA), Laktóza (z MLIEKA), Emulgátor (SÓJOVÝ). Môže obsahovať VAJCIA, ORECHY.

 

Meno alebo obchodné meno a adresa distribútora

Mondelez Slovakia, a.s., Račianska 44, 832 42 Bratislava, Slovenská republika.

 

Krajina pôvodu

Neuvádza sa.

 

Názov potraviny

Oblátky s čokoládovou náplňou (71 %).

 

Netto množstvo

Hmotnosť: 146 g. 1 oblátka ≈ 10,4 gBalenie obsahuje 14 oblátok.

 

Osobité podmienky skladovania a/alebo použitia

Uschovajte v suchu. Chráňte pred teplom.

 

Dátum minimálnej trvanlivosti spotreby

Minimálna trvanivosť 3 mesiace.

 

Výživové údaje/jednotka

na 100 g:Energia - 2145 kJ/515 kcal - Tuky - 26 g, z toho nasýtené mastné kyseliny - 16 g - Sacharidy - 62 g, z toho cukry - 39 g - Vláknina - 3,1 g - Bielkoviny 5,63 g - Soľ - 0,43 g.na 10,4 g/1 oblátku:Energia - 223 kJ/53 kcal - Tuky - 2,7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny - 1,7 g - Sacharidy - 6,4 g, z toho cukry - 4,1 g - Vláknina - 0,3 g - Bielkoviny - 0,6 g - Soľ - 0,04 g.%*/10,4 g:Energia - 3% - Tuky - 4% g, z toho nasýtené mastné kyseliny - 9% - Sacharidy - 2%, z toho cukry 5% - Vláknina- 0% - Bielkoviny - 1% - Soľ - 1%.* Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ / 2000 kcal)1 oblátka ≈ 10,4 gBalenie obsahuje 14 oblátok

 

Množstvo zložiek

PŠENIČNÁ múka, Cukor, Rastlinné tuky (palmový, palmojadrový), Dextróza, Úplne hydrogenovaný rastlinný tuk (palmojadrový), Sušená srvátka (z MLIEKA), Laktóza (z MLIEKA), Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, Čokoláda v prášku (5 % v náplni; cukor, kakaový prášok), Repkový olej, Emulgátor (SÓJOVÝ), Kypriace látky (E 500, E 504, E 503), Jedlá soľ, Aróma. Môže obsahovať VAJCIA, ORECHY.

Hmotnosť 0.146 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: